8. maaliskuuta 2016

Hiihtoloma Hiihtoloma on onnelliseti ohi ja arki alkanut.   Olimme Himoksella tälläkin kertaa ja aivan samassa mökissä kuin edellisenäkin vuonna.   Kaunis vaalea sisustus, kauniit astiat ja ulkoporeamme ovat parasta tässä mökissä.  Säät olivat hyvät ulkoiluun, lasketteluun ,hiihtoon ja rattikelkkailuun.  Nautimme!
Tästä on hyvä suunnata katse kevääseen.<3
Tanja

JA vielä loppuun: hyvää naistenpäivää!


(kuva pinterest)


2 kommenttia:

  1. Moikka! Ihanalta näyttää! Me ollaan myös lähdössä Himokselle tässä aika pian ja ollaan ekaa kertaa menossa :) ei toki asuta noin hienossa mökissä mutta mökissä kuitenkin :D innolla jo isompi poika odottaa rinteeseen pääsyä! En tiedä kuinka nopsaa lumet sulaa, rinteitä varmaan lumetetaan, mutta oliko siellä esim.hiihtoladut vielä kunnossa?

    Hyvää naistenpäivää!

    VastaaPoista
  2. Moikka Sanni! Viime viikolla ladut ja rinteet olivat huippu kunnossa. Toki ainakin meillä täällä on nyt muutamana plussa päivänä lumet sulaneet vauhdilla, mutta ladut ovat silti vielä tosi hyvässä kunnossa. Rinteet Himoksella ovat olleet aina todella hyvin hoidettuja vaikka muualla ei juuri lunta olisikaan ollut. :) Oikein mukavaa lomaa teille! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!