10. helmikuuta 2016

Heippa!

Täällä ollaan pitkästä aikaa!  Ihan huomaamatta viikot vierii,   ja kun edellisestä postauksesta on niiin kauan, ei oikein mikään tunnu nostavan uutiskynnystä tarpeeksi korkeaksi palata. ;)   Muutenkin intohimoni on viime vuoden aikana ollut enemmän kuntoilun puolella ja se kyllä näkyy täällä blogissa ja jo sisustuksessakin.   :)   Toivon ,että kevät tuo taas  tullessaan pienen innon sisustuksen pariin,  ja ehkä kameran käyttökin voisi taas vähän aktivoitua...katsotaan.... Kiitos kaikille sähköpostia lähettäneille lukijoille!  Teidän  kivat palautteenne saa palaamaan tänne uudelleen <3


Eilen nautittiin maitoa taikapilleillä ja pullaa  runsaalla vanijavaahdolla laskiaisen kunniaksi.

 Tammikuun paras idea (Kiitos Ä<3) oli lähteä viikoksi nauttimaan Teneriffalle auringsta ja valosta.    Vietettiin päivät altaalla, levättiin ja syötiin hyvin.  Hotellilla oli aamusta iltaan paljon kaikenlaista mukavaa ohjelmaa.  Erityisesti mieleen jäi aamuvarhainen bodybalance-tunti meren rannalla ja vapaana uivat delfiinit auringon noustessa.  Mukavia mieleenpainuvia ja ennen kaikkea rentouttavia lomapäiviä.  <3  Yksi pieni unelmani on ollut uida horisontti-altaassa ja kokea sen tunnelma.  Tässä hotellissa sattui olemaan sellainen ja valjastin isosiskoni sitten tietenkin kuvaamaan unelman toteutumista ;)  


Vielä vinkkinä loppuun,  jos yövytte ennen matkaa Helsingin päässä,  niin yksi varteenotettava vaihtoehto isommallekin porukalle on Villa Tammikko Tuusulassa,  aivan lähellä lentokenttää.  Viihtyisä ja tilava mökki aivan ihanalla paikalla. Aamulla oli mukava lähteä levänneenä lennolle. :)


 <3 Tanja

4 kommenttia:

  1. Ihanan keväistä - suorastaan kesäistä osassa kuvista :-)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, varmasti kiva loma. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujalle.

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa!Kiva kun löysit tänne ja kiitos kutsusta vastavierailulle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!