31. tammikuuta 2015

Kiireetöntä..


Viikonloppuaamut on vaan niin parhaita.   Tänään sain kahvit pikkumiesten toimesta sänkyyn ja  sen jälkeen syötiin puurot rauhassa vähän välillä leikkienkin, kun ei ollut  minnekään kiire.  Aamu traditioihin kuuluu myös nuorimmaisen dj kokeilut ja tällä hetkellä joka aamuinen suosikki on Elastisen Eteen ja ylös.  Hyvä tsemppibiisi päivään (ja nauravaan kulkuriin oltiinkin jo lopen kyllästyneitä ;) )  Nyt eväät rasioihin ja viettämään kivaa retkipäivää poikien kanssa.  :)

Mukavaa lauantaita,
Tanja

26. tammikuuta 2015

Viikonlopun kuvatViikonloppua kuvina.  Leffaa,ulkoilua,ystäviä,pikaisia tarjottavia,lautapelejä...
Hyvää alkanutta viikkoa <3
Tanja

19. tammikuuta 2015

Talvinen maanantai Talvinen ja kiva maanantai kaikkine tavallisuuksineen takana.  :)  Paitsi tuo pilvien raosta pilkistävä aurinko on kyllä luksusta!   Jotenkin taivaskin näyttää niiin siniseltä pitkästä aikaa.. Valo voittaa.  Kirjastoon ja lähikauppaan mennään usein kätevästi potkukelkalla.  Yllättävän tehokasta liikuntaa tuntuu olevan, kun on kuormaakin mukana ja hyvä tahti.  ;)  Aamupuuron jälkeen tulostettiin pinterestistä  lumiukkoja ja väriteltiin niille kaulaliinoja ja muuta.


Pienemmän pojan huoneeseen ostin kirpputorilta kaksi pientä jakkaraa Ikean muovisten tilalle.   Poika valitsi maalin millä ne sudittiin muutamaan kertaan ja ihan suloisethan niistä tuli :)

  Olinhan unohtanut yhden pienen joulukuusenkin vielä lasten huoneeseen.  Siirrettiin tämä kiva  Mailegin viirinauhalla koristeltu kuusi varastoon muiden mukaan. Jospa nyt alkaisi olla kaikki joulut siivottu pois.  Pupu ja kivat pienet sukset,  jotka ostin joulun alla markkinoilta laitoin lastenhuoneen talvikoristeeksi(ja kyllähän niillä näytti ihan hiihtokin sujuvan;) )
Mukavaa maanantai iltaa,
Tanja

13. tammikuuta 2015

Tammikuuta...


Vuoden vaihde on aina niin hyvää aikaa miettiä elämäänsä tai mennyttä vuottaan jotenkin tarkemmin.  Tykkään pohtia miten olen käyttänyt aikani ja voimavarani menneenä vuonna..  Vähän niin kuin sellainen vuosikatsaus tai päättötodistus. ;)  Mitkä valinnat ovat vaikuttaneet positiivisesti elämäämme ja mitkä eivät olleet niin hyviä.  Mihin kaikkeen paukut riittävät ja millaisia unelmia on tulevaan olemassa.   Parhautta on pohtia näitä asioita ystävän kanssa,  joka tuntee minut läpikotaisin ja uskaltaa aina sanoa ääneen niin ne positiiviset kuin negatiivisetkin asiat. <3    Toki tähän ikään mennessä on jo huomannut senkin,  että monesti kamppailee niiden samojen asioiden kanssa muuttumattomana...tai sitten vain hyvin hitaasti muuttuen.  ;)     Kiva astua taas kohti uutta innoissaan, nöyränä ja sydän täynnä pieniä unelmia.. Luottaen että elämä kantaa.. 


Viimeisimmätkin joulukoristeet lähtivät viimein varaston uumeniin, mutta jotain hopeaa jätin ,ne näyttävät jotenkin niin kivan talvisilta..  Ulkoilu ja hiihtokelit ovat olleet kohdillaan ,joten talvesta on nyt nautittu.  Yhtenä päivänä pakkastakin oli vähän vähemmän, niin sormet eivät jäätyneet heti ulkona kuvatessa :)Kaikkea hyvää
<3 Tanja

5. tammikuuta 2015

Mennyt vuosi

Tänä aamuna kun uni ei maittanut  selailin kuvia, joita on tallentunut koneelle menneestä vuodesta.  Innostuin tekemään pienet kollaasit jokaiselta kuukaudelta tänne blogiinkin muistoksi.  Tässä siis palanen  vielä minun vuottani 2014. 
4. tammikuuta 2015

Uuteen vuoteen..Joulu meni nopeasti ja loman viimeistä päivää vietellään.   Huomenna alkaa meillä täällä arkinen aherrus.  :)  Kameraan oli tullut onneksi napsittua hetkiä ja tunnelmia  muistiin..  Niin nopeasti aika kuluu ja itselleni on aina ollut tärkeää taltioida muistot myös kuviksi.  Uusi vuosi on alkanut ja takana on todella mieleenpainuva ja koko elämän kirjon värittämä viikko.  Sisareni esikoistyttären häitä juhlittiin uudenvuoden aattona   ,eli tädin ensimmäinen mussukka oli morsiamena.  Kaikin puolin kaunis ja tunteellinen tilaisuus.  Olen niiiin ylpeä teistä  nuorista,  jotka astutte rohkeasti elämän askelia eteen päin, yhdessä.  <3 Onnea vielä!! 
Jos uuden vuoden lupaukset jäivät tekemättä niin tässä ainakin muutama hyvä ohje elämään häiden juhlapaikan seiniltä napattuna.

Kaikkea hyvää teille jokaiselle vuoteen 2015!

<3 Tanja