8. marraskuuta 2015

Olohuone

Tänään on juhlittu Iskää.  <3 Oli ihanaa aloittaa päivä laulamalla onnittelulaulu omalle rakkaalle isälleni ja tietysti lasten kanssa heidän isälleen. <3 Lapset olivat askarrelleet kivoja pieniä yllätyksiä koulussa ja kotona.    Onnea vielä isälleni, ukille ja miehelleni, erityisesti!  Olette tärkeitä. <3

Tänne valitsemani kuvat eivät tällä kertaa liity tähän päivään millään lailla .. Kaikki muistot on napsittu kamerakännykällä kynttilän valossa kahvipöydissä ja talletetaan omiin arkistoihin.<3 Tässä kuitenkin muutama sisustuskuva jälleen kerran meidän olkkarista, johon viime viikolla niin monena päivänä paistoi kirkkaasti aurinko sisään.    Talven odotusta on jo sen verran, että olen asetellut taljat sohville ja sohvatuoleille.. enteilevät siinä muita joulu-ja talvikoristeita. :) 


 Lauantai- aamun kahveilla avasin ensimmäisen jouluisen sisustuslehdenkin ihailtavaksi... Tästä se kaikki kiva hössötys taas alkaa. Mukavaa viikkoa!
<3 Tanja

7 kommenttia:

  1. Upea blogi ja upea koti, uutena lukijana hyppään mukaan juttuihin :)

    VastaaPoista
  2. Kaunista :) Sopiiko kysyä mistä nuo olohuoneen vitriini ja korkea senkki ovat? Ja millä sävyllä seinät ovat maalattu?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!