4. kesäkuuta 2015

Viikko lämmössä


Olimme viime viikon Turkin lämmössä nauttien auringosta ja leppoisasta oleilusta.  Vietettiin koko loma hotellin ympäristössä,   eli kaikki kuvat ovat siis sieltä. :)  En vaan voi tietää leppoisampaa tapaa lomailla lapsen kanssa  kuin nämä all inclusive hotellilomat kunnon uima-altaiden vieressä.  Nähtävyydet ja kaikki sen sellaiset kokemusmatkat on tietenkin erikseen ja niille toivottavasti löytyy oma aikansa elmäntilanteen muuttuessa ja lasten kasvaessa.  :)


Hotellin iso puutarha oli täynnä kauniita kukkia ja istutuksia.  Todella viihtyisä alue.

Hotelli oli rakennettu  avarasti ja aina vain löytyi toinen toistaan viihtyisempiä alueita istuskella ja nauttia kiireettömästä ajasta.  Hotellista lisää kiinnostuneille täällä. Ruokaa oli yllin kyllin ja asettelukin näyttävää.
 Iltaohjelmakin yllätti tasokkuudellaan. Erityisesti mieleen jäivät taikuri ja Afrikkailainen akropaattiryhmä, josta en valitettavasti napannut yhtään kuvaa muistoksi. 

Lastenaltaissa ja leikkipuistoissa viihdyttiin hyvin aamusta iltaan. Viikko vierähti nopeasti ja ainainen matkakuume taas vain yltyi.... Toivotaan että tuo lämpö voisi tulla pian tänne meillekin.  Kiitos matkaseuralle <3 <3 <3

2 kommenttia:

  1. Onpas teillä ollut ihana reissu,ainakin kuvista sai sellaisen fiiliksen. Ihanan näköinen paikka. Ja tosiaan,kai te toitte auringon tullessanne suomeen?!=)

    VastaaPoista
  2. Olemme menossa elokuussa tähän hotelliin ja olipas kiva lukea näin kiva postaus siitä. Taidat voida suositella sitä kaikin tavoin? ;) t. Suvi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!