13. tammikuuta 2015

Tammikuuta...


Vuoden vaihde on aina niin hyvää aikaa miettiä elämäänsä tai mennyttä vuottaan jotenkin tarkemmin.  Tykkään pohtia miten olen käyttänyt aikani ja voimavarani menneenä vuonna..  Vähän niin kuin sellainen vuosikatsaus tai päättötodistus. ;)  Mitkä valinnat ovat vaikuttaneet positiivisesti elämäämme ja mitkä eivät olleet niin hyviä.  Mihin kaikkeen paukut riittävät ja millaisia unelmia on tulevaan olemassa.   Parhautta on pohtia näitä asioita ystävän kanssa,  joka tuntee minut läpikotaisin ja uskaltaa aina sanoa ääneen niin ne positiiviset kuin negatiivisetkin asiat. <3    Toki tähän ikään mennessä on jo huomannut senkin,  että monesti kamppailee niiden samojen asioiden kanssa muuttumattomana...tai sitten vain hyvin hitaasti muuttuen.  ;)     Kiva astua taas kohti uutta innoissaan, nöyränä ja sydän täynnä pieniä unelmia.. Luottaen että elämä kantaa.. 


Viimeisimmätkin joulukoristeet lähtivät viimein varaston uumeniin, mutta jotain hopeaa jätin ,ne näyttävät jotenkin niin kivan talvisilta..  Ulkoilu ja hiihtokelit ovat olleet kohdillaan ,joten talvesta on nyt nautittu.  Yhtenä päivänä pakkastakin oli vähän vähemmän, niin sormet eivät jäätyneet heti ulkona kuvatessa :)Kaikkea hyvää
<3 Tanja

4 kommenttia:

 1. Pyritään parempaan,mukavampaan uuteen vuoteen :) Ihania kuvia!! Kivvaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Mukavaa viikkoa sinullekin! :)

   Poista
 2. Oi miten ihana vuosikatsaus edellisessä postauksessa! Yhtäihanaa tätä vuotta! Meidän joulukin on lähtenyt ja vihdoin ollaan suursiivottu ja karsittu lastenhuoneissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä tuo suursiivoilu,saapa nähdä koska innostuisi itsekkin. :) Oikein hyvää tätä vuotta Tuire. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!