24. toukokuuta 2014

Hellettä

Hei! :)

Upeita helteisiä päiviä on riittänyt toinen toisensa jälkeen monta.  Ollaan vietetty aikaa rannalla uiden ja leikkien,  sekä ihan vaan omassa pihassa nauttien kesän kauneudesta.   Pihallamme on todella monta suurta ja näyttävää tuomea ja ne kaikki kukkivat nyt runsaammin, kuin koskaan aikaisemmin.  Voitte kuvitella , että olen lumoutuneena tuijotellut noita valkoisia kukkia täynnä olevia suuria puita.


Aivan kuin kesäloma olisi jo alkanut.  Iholla tuoksuu aurinko ja mieli on innokas kaikesta tulevasta.  Illalla aivan viimeiseksi,  kun pikkuiset jo nukkuvat hipsitään vielä ulos terassille herkuttelemaan ja lukemaan hyvää kirjaa.   Näillä helteillä onkin tullut luettua jo monta kirjaa,  vaikka yleensä en olekkaan aivan näin ahkera lueskelemaan.   Nyt eivain malta käyttää näitä kauniita päiviä kodinhoitoon ja siivoiluihin.  Ehtii niitä sitten taas syksymmällä tai vaikka sateella.  ;) Tänään ollaan hiottu ja maalattu vanhoja puutarhakalusteita ja rakenneltu kaiteita,  sekä portaita terassiin.

Oikein mukavaa viikonloppua toivotellen,
Tanja

9. toukokuuta 2014

Vaatehuone viimeisteltynä
Pieni ja käytännölliseksi osoittautunut vaatehuone on saatu viimeisteltyä vihdoin.   Peilit saatiin kiinnitetty seinään kiinni ja valot asennettu paikoilleen.  Valotusta saa kivasti vaihdettua tunnelman mukaan hämyisestä kirkkaammaksi. 

Oviaukossa on pieni seinään upotettu hyllykkö,  johon olen asetellut lempi tuoksuni. 

Viimeisimpänä  nurkkaan vinokaton alle rakennettiin oma paikka henkarisäilytykselle.


Tämä projekti on viimein saatu  kokonaan loppuun ja kaikella on nyt oma paikkansa vaatehuoneessa.  Seuraavaa touhua jo aloitellaan... Eikä tälle meidän  touhotukselle loppua ole näkyvissä. :D


Oikein mukavaa äitienpäivä viikonloppua!

<3 Tanja

1. toukokuuta 2014

Vappu

Tulin vielä toivottelemaan hauskat vaput kaikille teille tänne.   Me saatiin heti aamusta talo täyteen suloisia pikkuisia poikia ja maisteltiin simat sekä pikkumunkit yhdessä.   Vappuaattoiltaa on vietetty isovanhemmilla ja lapset kävivät Zetorilla perinteisellä ajelulla paapan kanssa. 


Pöytäliinaksi valitsin tuollaisen paperisen,  jota lapset saivat sitten koristella piirrustuksillaan herkuttelun lomassa.  Oli kiva seurata sivusta, miten pojat keksivät piirtelemisiä yhdessä.


Ja tosi kiva vappuliina saatiin aikaan,  muuten niin värittömien koristeiden seuraksi. :)


Oikein mukavaa vappua kaikille!
<3 Tanja