20. lokakuuta 2014

Benalmadena

Hei!
Viimein uskaltauduin selailemaan kuvat syysloman matkaltamme.  Kirpaisi kyllä selailla kuvia lämpöisestä.  Varsinkin eilen, kun  melkein koko päivän satoi vettä taivaan täydeltä.   No iloksi se syksykin muuttuu viimeistään siinä kohdassa, kun aletaan laittamaan joulua.   ;)


 Loman ensimmäinen pysäkki oli toistamiseen lentokentän Glo hotelli,  jossa voi kätevästi yöpyä kun lento lähtee anivarhain aamusella ja matka on pitkä jo pelkästään kotoa Vantaalle.   Kovin pitkiä unia emme kuitenkaan ehtineet ottaa,   mutta kiva lähteä hyvässä sängyssä levänneenä matkaan.  
Espanjassa hotellimme oli Benalmadenan kaupungissa aivan Torremolinoksen vieressä.  Iso plussa on lyhyt ja nopea matkaa lentokentältä Malagasta hotelliin.  Olimme perillä jo aamupäivästä ja saatiin pulahtaa uima-altaisin heti huoneet saatuamme.  Ja siellähän sitten viihdyimmekin melkein koko loman. :)  Tämä tyyli lomailla on näköjään meidän perheelle tällä hetkellä mitä mieluisin.   Vain sateisina tunteina pysyteltiin poissa allasalueelta,  muuten lapset leikkivät, uivat ja laskivat vesiliukumäkiä innoissaan.   Hotellin vesipuistoalue oli tilava ja meidän aikuisten oli mukava  seurata miten lapset serkkujensa kanssa keksivät leikkejä alueella,  jossa oli mm merirosvolaiva,saari sekä suuri lohikäärme. 

 


Laitan tänne myöhemmin vielä varmasti kuvia ainakin  kauniista  Puerto marinasta ,jossa kävimme.  Benalmadenasta löytyy lisää  tietoa esim Täältä. 

Mukavaa  arkista aherrusta kaikille lomalta palaaville!
<3 Tanja

4 kommenttia:

 1. Oi että miten lämpöisen näköistä, ihan vähän tunnustan olevani kateellinen. :D

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän kivan näköinen tuo allas alue,OIkein unelma lapsille!Mukavaa alkanutta viikkoa sinne suunnalle=)

  VastaaPoista
 3. Ihania lomakuvia! Nauttikaahan lämmöstä ja auringosta!

  VastaaPoista
 4. Mullakin omien kuvien läpikäynti edessä, ihana muistella Espanjan lämpöä parin viikon takaa <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!