3. syyskuuta 2014

Teetä, kynttilöitä ja nuhaneniä
Tänään  meillä ollaan podettu kunnon syysflunssaa.   Silloin kun sairastetaan kömmitään  peiton kanssa alakertaan ja katsotaan yhdessä koko perheen elokuvia.   Juodaan lämmintä ja poltetaan kauniita kynttilöitä.    Paljon ehtii miettiä kaikenlaista tällaisina rauhallisina päivinä, kun joutuu oleilemaan ja pysähtymään... muun muassa sitä miten hassua tätä blogia on päivittää! :D  Aivan rehellisesti sanoen tuntuu välillä tosi hölmöltä  touhulta kuvailla kaikkea omassa kodissaan ja  laittaa tänne.  :D  Eikä varmasti vähiten siksi, että oikeasti tunnen tusinan ihmisiä joidenka  elämässä ja kodissa olisi  älyttömän paljon enemmän aihetta kuvailuun.   No nämä harrastamisethan ei ole aina järjellä selitettävissä.  Täällä ollaan kuitenkin eli:

Hyvää alkanutta syksyä ja pysykäähän terveinä. <3

Tanja

12 kommenttia:

 1. Sinun kuvia ja kotia on aina ilo katsella, NIIN tavattoman kaunista!
  Mukavaa, kun bloggailet, kiitos siitä!
  Koittakaahan parantua pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä ollaan jo paljon paremmassa kunnossa. Lepo teki hyvää. :) Bloggailu on kyllä mukavaa, vaikka ei siinä aina mitään järkeä olekaan.

   Poista
 2. Heissan, samaa olen itsekkin monesti ajatellut, miksi sitä jaksaisi vaivautua... mutta toisaalta kivaa kun kerta sisustelee ja laittelee juttuja niin miksikäs sitä ei sitten samalla jakaisi ideoita muillekin... näissä blogeissa. :)
  Älä vaan lopeta, tykkään tosi paljon lukea blogiasi! :)
  Pikaista paranemista sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kai just tällaisia asioita joita ei kannattaisi liikaa miettiä. ;) Ja ei kai kaikki tekeminen tarvi olla niin perusteltua ja hyväksyttyä.... Ja iso kiitos sinulle, että kirjoittelet upeaa blogiasi, joka on täynnä ideoita. Oikein kaunista syksyä teidän perheelle! :)

   Poista
 3. Niin kauniita kuvia taas! Onneksi jaat näitä ja elämäänne. Minä ainakin mielellään katselen näitä! :) mäkin mietin usein miten outoa on laittaa kuvia meidän elämästä ja kuinka niin monella tutullakin olisi paljon enemmän jaettavaa kuin minulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, ehkä tämä ajatus on monelle bloggaavalle tuttu. Itse kuitenkin tykkään tosissaan käydä lukemassa muiden aikaansaannoksia! Kiitos siis myös sinulle hurmaavasta ja tyylikkäästä blogistasi. :)

   Poista
 4. Teidän koti on todella kaunis ja olen saanut inspiraatiota blogistasi. Eli, kiitos vain kuvien ottamisesta ja niiden julkaisemisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi! Kiva kuulla, että olet saanut inspiraatiota. :)

   Poista
 5. Niin paljon samoja ajatuksia välillä risteilee omassa mielessänikin! ;)
  On se jännä juttu, miten tätä bloggaamista ei pysty myöskään lopettamaan, vaikka välillä ideat on vähissä... ;)
  Kovasti paranemisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se varmasti on, että olisi hankala olla kokonaan poissakaan täältä... Bloggaus intoa sinulle!

   Poista
 6. Ainahan voit lopettaa jos siltä tuntuu. Se on niin yksinkertaista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!