21. syyskuuta 2014

Minecraft synttäritEsikoisen 7-vuotissynttäreitä juhlittiin menneellä viikolla.  Tällä kerralla teemaksi haluttiin Minecraft.   Onneksi netti on pullollaan ideoita,   niin ei mene äidillä toteutuksissa sormi suuhun. :D Tämä Minecraft -peli kun ei ole vielä minulle niin kovin tuttu.  Lahjaksi poika toivoi tuttuun tapaan legoja ja niitä ollaankin innokkaasti koottu koko perheen voimin.   Lemppareita  ovat ehdottomasti Lego movie- sarjan legot. Kaverisynttäreiden  kivoin juttu oli pinjata, jonka väsäsin paperipussista ja askarreltiin "Mine" aiheiset koristeet siihen päälle.  Harmikseni ei tullut yhtään kuvaa otettua siinä tohinassa.


 Viikonlopuksi lainattiin kirjastosta kirjoja ja levyjä.  Pienempää poikaa kiinnostaa kovasti maapallo ja avaruus asiat.  Kirjat ovat hyvänä apuna,  kun tuntuu ettei tyhjentävää vastausta aina osaa antaa pienelle kyselijälle. :) Leppoisaa sunnuntaita!
<3 Tanja

6 kommenttia:

 1. voi ihanat synttärit oot järjestänyt teidän pojalle,onnea suuresti pikku miehelle!!Meillämyös pikku legot valloittaa varmaan kohta koko talon=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulla onnitteluista. Legot valloittavat kyllä huone kerrallaan välillä koko taloa meilläkin. ;)

   Poista
 2. Hei laitatko linkkiä mistä nuo minecraftit löytyy, kohta edessa minulla :)
  Onnea isolle pojalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea sinnekin jo etukäteen. Laitan sinulle linkkejä tulemaan. :)

   Poista
 3. Onpas teillä ollut ihana näköiset juhlat! Täältä löytyy myös yksi pieni Minecraft -fani, jonka suuri toive on saada omat Minecraft -synttärit;) Täytyy pistää muistiin ideoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka. Onnea pienelle ja kivoja juhla järjestelyjä sinulle! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!