11. elokuuta 2014

Viikonloppu
 Viikonloppu vierähti jälleen  mökkeillen.   Ilmat olivat kyllä edelleen mainiot ,  vaikka välillä vähän vettä tulikin.   Kiinnitin jo perjantai-iltana huomioni tosi kauniiseen ja jotenkin erikoisen kirkkaaseen kuutamoon.   Vasta myöhemmin uutisista minulle selvisi,   että kyseessä oli jokin erityinen "superkuutamo".    Lauantai-iltana sitten jo osattiin saunan terassilla odotella kaunista iltaa ja odotuksemme kyllä täytettiin.    Lämpöiset ja pimeät illat ovat vaan niin minun mieleeni. <3  Mökillä tulee luettua aina vanhoja sisustuslehtiä,  joita olen sinne kantanut mukanani.    Kivasti huomaa samalla miten joihinkin sisustusjuttuihin on vaan niin jämähtänyt. ;)   Hyvistä,  omaksi kokemistaan jutuista ei kannata niin vaan luopua, vaikka uutta kivaa koko ajan tuleekin.  :)
Parasta mitä mökillä voi tehdä sateella, on käväistä Evijärven keskustan tuntumassa sijaitsevassa Anita Koo- sisustusputiikissa.    Kauppa on vanhassa upeassa ulkorakennuksessa  vanhan puutalon pihalla.   Liikkeessä on niin paljon nähtävää ja ihasteltavaa, että siellä vierähtää varmasti tovi katsellessa ja jutellessa mukavan ja asiantuntevan omistajan kanssa.   Nyt uutta olivat nämä luonnontuotteista täysin valmistetut Vintage-kalkkimaalit , joilla voi maalata jopa kangasta.  Heti alkoi kotona mietintä,    mitä näillä voisi  meillä toteuttaa.  Värikartassa on ihanan puuterisia sävyjä. 
 Sunnuntaina käväistiin vielä Orisbergissä , jossa on meneillään vihasta vapauteen - taidenäyttely. Näyttelystä lisätietoa  täällä.


Loppuun vielä linkki Hyvejohtajuuden sivuille, josta niin usein saa lukea viisaita sanoja päiviensä piristykseksi.   Tällä kertaa Mustakallio kehottaa tunnistamaan elämästä olennaisen.  Teksti löytyy täältä .  :)


<3 Tanja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!