18. heinäkuuta 2014

Lohihampurilainen


 Kesän ehdoton herkkuresepti on tänä vuonna lohihampurilainen Jenni Häyrisen Katukeittiö-parempaa roskaruokaa kirjasta.  Heti kirjan käteen saatuani silmäni osuivat tähän herkkuun.  Ohje on hyvä ja valmistus ei vie liian kauaa aikaa,  joten kaikin puolin mukavaa kesäsyömistä.   Tulipa valmistettua ensimmäistä kertaa majoneesiakin ihan itse ja sehän ei ollutkaan mitään rakettitiedettä. ;)






 Ohjeesta hiukan poiketen käytettiin Maalahdenlimppua, joka on suosikki leipääni.  Käy mielestäni yhtä hyvin niin joulupöytään kuin salaatinkin sekaan pilkottuna. :)




Suosittelen!

Lomaterkuin,
Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!