19. kesäkuuta 2014

MuotisalonkiHeippa!
Mennyt viikko lomailtiin Turkin ihanassa lämmössä.  Olo on levännyt ja kiitollinen kivasta matkasta. <3  Tänään olen töiden lomassa pessyt pyykkejä ja pakkaillut laukkuja uudelleen juhannuksen viettoa ajatellen.

Olin lataillut tänne blogiin kuvia viime viikolta jo ennen lomaamme ja tässä tunnelmia ennen matkalle lähtöä.  Saatiin viettää muutama lämmin päivä maalaillen ja rannalla aamupäiväkahveja nauttien.  Ehdottomasti kesän kivoimpia arkisia asioita.  


Menneellä viikolla täällä meillä päin avattiin juhlallisesti  Jukka Rintalan Muotisalonki-näyttely.  Sain viettää kivan illan mukavassa seurassa Rintalan luomuksia ihaillen.   Avauspuheen piti Anneli Jäätteenmäki ja tilassa toimii myös koko näyttelyn ajan desing-shop, josta on mahdollista ostaa tuotteita mm asusteita ja vaatteita.  Näyttely on avoinna elokuun loppuun saakka taidekeskus Harrissa Alavudella.  Suosittelen! :) 

Oikein mukavaa,  vaikkakin näillä näkymin viileää keskikesän juhlaa jokaiselle!
Tanja

6 kommenttia:

 1. Wow, ihania luomuksia. :)
  OIkein mukavaa ja rentouttavaa juhannusta teille sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat kyllä upeita. Juhannus oli mukava ja rentouttava. :)

   Poista
 2. Ai tekin olitte matkalla Turkissa, mekin oltiin siellä ja palattiin maanantai aamuna. Kyllä vaan oli ihana olla lomalla ja nauttia rennosti lomasta auringon alla :) Näin Jukka Rintalan muotishown Turussa jokin aika sitten, oli kyllä paljon upeita pukuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me palattiin torstaita vasten yöllä kotiin. Jäi kyllä niin hyvä mieli reissusta, että varmasti vielä Turkkiin joskus matkustetaan. :)

   Poista
 3. Ihana blogi sinulla ja paljon kauniita kuvia! Pitää myös kysyä mitä seutua ja hotskua Turkissa suosittelet ensikertalaiselle?
  T. Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! :) En ole käynyt Turkissa kuin muutaman kerran Alanyassa ja Antalyassa. Molemmista olen pitänyt kovasti.

   Poista

Kiitos kommentistasi!