4. maaliskuuta 2014

Lomalla
Nyt on viikon loma onnistuneesti takana ja arki alkanut mukavasti pyörimään.  Talviloma katkaisee aina talven sopivasti ja kevään odotus alkaa.  Vähän tuntuu, että  luonto on tänä vuonna aikonutkin  toisin päin,  lumi satoi takaisin maahan vasta loman päätyttyä.   Vietimme lomamme nyt seitsemännen kerran peräjälkeen Himoksella.  Rinteet olivat hyvässä kunnossa, vaika lunta ei juuri muualla ollutkaan.   Aurinkokin paistoi keväisesti muutamana päivänä.Lomalla otetaan tosi rennosti. :D   Tässä syödään aamupalaksi lättyä ja samalla katsellaan piirrettyjä serkusten kanssa.  Takana siis rentoa oleilua, ulkoilua, saunomista ja nautiskelua viikon verran.  Tällä jaksaa odotella sitä kaivattua kevättä ja etenkin piristävää valoa.   Kiitos seurasta mökki porukalle.  <3


4 kommenttia:

 1. Oi miten suloisia lumivuorenvalloittajia! Ihana talviloma teillä on ollut!

  VastaaPoista
 2. ihanan lumisia kuvia,nuo on aika harvassa tänä talvena ollut..ainakin tällä suunnalla! Tuo on kyllä lomalla parasta,vaan olla ja mennä fiilisten mukaan=)Meillä on puolentoista viikon päästä reissu leville tiedos,sitä odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä meiltä päin on myös uupunut kunnon lumikinokset tänä talvena. Oikein nautinnolllista ja rentoa lomaa teille Leville. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!