13. maaliskuuta 2014

Aurinkoa


Olohuoneessa aamupäivällä istuessani en vain pystynyt olla ottamatta kameraa käteeni.  Tunnelma oli niin keväinen,  kun valoa  tulvi ikkunoista ja ovista sisään.   Ovikin oli pidettävä auki, koska linnut lauloivat niin kauniisti ulkona ja se kruunasi tämän hetken  täydellisesti. :)   Jos sitten se talvi on vielä tänne tullakseen,  niin täällä on ainakin nautittu näistä auringon ja kevään päivistä vähän varastoon.. ;) 


Kovasti tekisi mieli jo laittaa uloskin jotain pientä vihertämään, mutta eiköhän nyt ole vielä paras malttaa mielensä.   Sen sijaan tuotiin oksia sisään ja nyt tarkataan,   jos saataisiin keväisiä nuppuja niihin jo vähän etukäteen.Pääsin ensimmäiselle kunnon pyörälenkille tänään ja lasten  kanssa innostuttiin tekemään jo pieniä pääsiäisaiheisia askarteluja.   Oikein mukavaa alkavaa viikonloppua teille kaikille, jotka täällä käväisette. 

<3 Tanja

10 kommenttia:

 1. Upeita kuvia. Ihanaa kyllä kun on saanut nauttia aurinkoisista päivistä, toivottavasti ei tule sitä takatalvea.. tai toivottavasti ei ainakaan kovin pitkäksi aikaa. Pääsin jo niin kevään makuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! :) Tänne se takatalvi iski ainakin, mutta nyt täytyy yrittää nauttia vielä näistä pulkkailuista. Valoa riittää kuitenkin onneksi pitkälle iltaan.

   Poista
 2. Niin kaunista! Ihana idea, pitääkin hakea kimppu oksia maljakkoon ja toivoa silmuja :) vanhat oksat tuskin enää virkoaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Kivasti ovat lehdet auenneet oksissa.

   Poista
 3. Love the light and the sun in your beautiful pictures,and getting pretty jealous as well! ;)
  It´s nothing like this with me!The roos you are showing are simply beautiful too,love your taste!
  Tove :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for your kind words Tove. Nice that you found here. :)

   Poista
 4. Niin kaunista ja harmonista tunnelmaa. Aivan upea koti teillä <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!