23. helmikuuta 2014

värityskuvia

Viikonlopun aikana on leikkien teemana ollut pääosin Turtles.   Tulostettiin netistä värityskuvia (Täältä ) ja kokoiltiin Turtles-legoja poikien kanssa.  Leikkipöytä pienemmän pojan huoneessa on tällä hetkellä muuntautunut piirrustuspöydäksi.  


Pienempi Ikean pöytä toimii leikkipöytänä myös aina tarvittaessa. Pöytä on niin kevyt, että se on aina välillä helppo siirtää huoneesta varastoon,  jollei sitä tarvita.   Siihen on hyvä nostella leikit ja kaikki kootut Lego touhut,   etteivät tule tallotuiksi lattialla.   Samat leikit saavat sitten taas jatkua toisella kerralla.   Puuhaa riittää,  kun kiinnostuksen kohteet ovat lapsilla niin samanlaiset.  :)

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

<3 Tanja


4 kommenttia:

 1. Onpas ihania kuvia! Kivoja leikkejä lapset aina keksiikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura. :) Näitä leikkejä on kiva tallettaa välillä kuvinakin muistoihin.

   Poista
 2. Niin kauniita kuvia taas. Miten saat pienet neilikatkin näyttämään niin kauniilta! Sinulla totisesti on silmää kaikelle kauniille. Mitä muuten tuossa classic bear ämpärissä on alkujaan ollut? Yritin googlettaa sen mutta en mielestäni löytänyt siihen sopivaa... mukavaa loppuviikoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jade! Pienet ilot löytyy täältä arkisesta arjesta ja niitä on kyllä kiva talletella tänne blogiinkin välillä. :) Ämpärissä oli alun perin soiva nalle, jonka pienempi poika sai vauvalahjaksi.

   Poista

Kiitos kommentistasi!