4. helmikuuta 2014

MerirosvojaKuvia taas täältä arjen keskeltä.  Pojat leikkivät yläkerrassa merirosvoleikkejään kavereiden kanssa ja minä sain luvan ottaa muutaman kuvan. ;)   Kiva tallettaa tänne blogiinkin lasten lempitouhuja kuvina.    Helmet ja koristekivet olivat päätyyneet aarteiksi, sekä rooliasuja kehiteltiin puvuntakeista ja kalsareista. :) 


Yksi parhaimmista saduista minun ja poikien mielestä on yhä edelleen tämä Peter Pan,  jossa kapteeni Koukkukin seikkailee.   Tätä vähän lueskeltiin tänään ja siitä se merirosvoilu sitten taas sai vauhtia.
Laiva on yksi parhaimmista kirpparilöydöistä, sillä on leikitty ahkerasti.  Mukana tuli monta ukkelia, sekä erilaisia tarvikkeita vaikka kuinka paljon. Koko komeus maksoi yhteensä neljä euroa.  
 Lasten jatkaessa leikkejään, itse vietän hetken nauttien kahvista hyvässä seurassa.  <3 Tanja

4 kommenttia:

 1. ihania leikkejä ja mahtava löytö tuo merirosvo laiva! Meillä taitaa olla aika samanikäiset poitsut kun leikit on niin samoja..täälä on nimittäin koko viikonloppu touhuttu merirosvo leikkien parissa=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pojat on nyt 6 ja 4-vuotiaat. Tosi kivasti leikkivät jo samoja leikkejä keskenään, vaikka toki usein täytyy saada tavata ystäviäkin. Kiitos kommentistasi Ulla ja mukavia viikonloppu leikkejä teille sinne. :)

   Poista
 2. Tuo laiva on kyllä ollut löytö, meilläkin leikitään paljon merirosvoja, mutta rekvisiitat jää kyllä niin puutteelliseksi. Mistä nuo hienot aarrearkut on? Jo noilla leikki sujuu paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyisi kierrellä kirppareilla enemmänkin, sen verran hyviä löytöjä sieltä monesti tarttuu mukaan. Noiden arkkujen alkuperää en tiedä, kun itse saatiin ne vuosia sitten lahjaksi. :) Hyvää sunnuntaita teille. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!