28. tammikuuta 2014

Star Wars leikitMeidän lapsien yksi suosikeista on Star Wars monien muiden ikätoveriensa lailla.  Yläkerranaula on jo jonkin aikaa ollut tähtien-sota tantereena,  jossa kavereiden kanssa on leikitty tätä suosikkileikkiä legoilla.   Väsättiin nuo tähdet valojen kanssa katosta roikkumaan,  näin leikki sai taas aivan uusia ulottuvuuksia.. :)  Ei tarvittu  muuta kuin a-tikkaat ja lahjanarua. 


 Itse en aina leikin kulkua oivalla,  kun en jostain syystä ole ollut niin kovin kiinnostunut näistä tyypeistä lapsena. ; )    Onni on kuitenkin se,  että Star Wars on lasten isän lapsuuden suosikki ja leikki luistaakin paremmin,  kun on pientä taustatietoa näistä hahmoista.   Minä en aina tahdo pysyä perässä, kuka on hyvis ja kuka pahis. Välillä leikitään sitten olioita itsekkin, pukeutumalla näihin hurjiin asuihin.  Miekat heiluvat taisteluissa sisällä ja ulkona.  :)
Tällaisia leikkejä täällä tänään. 

Oikein mukavaa tiistaita toivotellen,
Tanja

12 kommenttia:

 1. Olipas tuttua meininkiä! Mäkin oon tosin ihan autuaallisen pihalla noista hyviksistä ja pahiksista,vaikka niitä mulle pojat kärsivällisesti yrittää selittää=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohtuu kovin nopeasti, vaikka opettavat kärsivällisesti minuakin nuo pojat. Kivoja leikkejä teille ja kiitos kommentistasi Ulla. :)

   Poista
 2. Legot tuntuu olevan kovassa suosiossa. Meille ole vielä Star Wars tyyppejä ilmaantunut, mutta jos ne on kovin suosittuja niin eiköhän nekin sieltä tule :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Legot on kyllä kivoja rakentaa. Hempeämpiäkin sarjoja tietysti olisi, kuin nämä valomiekkaiset taistelijat. ;)

   Poista
 3. Seinän väri on tosi kiva, onko sulla värikoodia tallella?

  VastaaPoista
 4. Mullakin menee nuo star wars-tyypit ihan sekaisin mutta meilläkin varmaan muutaman vuoden päästä saa isukki samoja leikkejä leikkiä pojan kanssa <3.
  Hauskoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! Hauskoja leikkejä sinne teille. <3

   Poista
 5. Mistä olette hommanneet nuo koristelistat ovien päälle ja yleensäkin listat? Kauniita!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin osa listoista on ihan Listalolta ja ihan joitain tilattiin Arvolistoilta. Kiitos kommentistasi. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!