1. tammikuuta 2014

2014Oikein hyvää vuotta 2014 kaikille teille!   Eilen ammuttiin raketteja ja vietettiin vuodenvaihde appivanhempieni luona.   Tänään me ollaan nukuttu pitkään ja tavattu ystäviä.  Lapset olivat kaverisynttäreillä ja katsottiin yksi kunnon nyyhkyleffakin.  Vuosi on siis alkanut  hyvin. :)
Jonkinlainen koristeähkykin iski tänään ja osa joulukoristeista pääsi laatikkoon takaisin jo nyt.  Jotenkin tuntuu, että nuo ulkovalotkaan ei näytä kovin kivoilta nyt tuolla vesisateessa... Kuusi saa kyllä olla vielä loppiaiseen saakka.


Nämä Tallinnan torilta löytyneet pojat saavat vielä jäädä koristeeksi kaapin päälle.  Muistuttamaan oikeanlaisesta talvisäästä... Niitä  täällä kyllä odotellaan,  pulkkamäkiä ja lumileikkejä.Oikein hyvää tammikuun ensimmäistä iltaa toivotellen,

<3 Tanja

6 kommenttia:

  1. Se on aina sama juttu, yllättävän pian joulun jälkeen alkaa kaikki joulujutut jopa vähän ällöttää. Olenkin alkanut laittaa koristeita yhä aikaisemmin nykyään, ettei joulu olisi kuin kanan lento. :) Ihanat nuo poikakoristeet, tuovat toivoa vielä kunnon talvesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu täällä. Kirjoitan varmasti joulukuun kohdalle kalenteriin ,että koristelut voi aloittaa aivan hyvin vieläkin aikaisemmin. Joulun jälkeen ei enää huvita koristeita katsella. Toivotaan kunnon talven tulevan pian. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!