28. joulukuuta 2013

Joulukukkia


 Joulu on onnellisesti ohi.   Aattona satoi vettä mutta ei se milläänlailla tunnelmaa saanut latistettua.  Katettiin ensimmäistä kertaa aattoillan ateria meille omaan kotiin.  Jatkopöytä ja lisätuoleja kannettiin ruokailuhuoneeseen, jotta kaikki mahduttiin.


Tämä seimiasetelma on ollut lapsuudenkodissani esillä jouluisin.   Joosef rassukka on liimattu,  mutta muuten porukka on pysynyt ehjänä ja tallessa.   Oli kiva löytö vanhojen tavaroiden keskeltä ja mukavaa asetella tämä nyt oman kodin joulukoristeeksi. :)pikapikaa ennen kuin lähdimme joulua viettämään vanhempieni luokse,  tein muutaman "asetelman" jouluisista kukista ja koristeista.  Tuoksu on kyllä huumaava edelleen koko talossa.

Me vietetään rauhallista viikonloppua ystäviä tavaten ja legoja kokoillen.   Vielä nautiaan vähän jouluntunnelmista ja herkuista... 

Rauhallisia välipäiviä toivotellen,
Tanja

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja nuo sintit on kyllä söpöjä ja niissä on todellakin huumaava tuoksu, meilläkin vielä muutama jäljellä, kivaa lauantaita sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo koristeetkin olivat jotain tuoksullisia ja siksi tämä tuoksu oli yhdessä aika voimakas. Asetelmat saivat jatkaa eloaan kuistilla... :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia. Sintit tuovat todellakin joulun tuoksun ja ovat kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kauniita ovat kyllä, mutta tuoksu alkoi olla jo liian voimakas noiden tuoksuvien kukkakoristeiuden kanssa. :)

   Poista
 3. wow...you are showing such lovely images from your beautiful Christmas home!!!!!! I am sighing out loud in pure delight :)))
  I hope you´ll enjoy the rest of the Christmas Holiday!!

  Tovehugs :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! I'm glad you found my blog, welcome again

   Poista

Kiitos kommentistasi!