18. joulukuuta 2013

Joulukortteja


 Vielä taitellaan ja liimataan muutama kortti annettavaksi läheisille ennen joulua.   Postissa kulkevat laitettiin jo viime viikolla eteenpäin,  mutta aina jää muutama askarreltava tähän joulun alle.  Vaikka joka joulu päätän,  jotta  näiden kanssa ollaan ajoissa niin jonkinlainen jouluperinne sekin,  että joka kerta otetaan muutamissa minuuteissa tohinalla kuvat ja aika menee aina tiukille lähettämisenkin kanssa. :)
Näitä suloisia pupuja on tulossa lähipäivinä lisää nettikauppaan.
  Ehtivät toivottavasti vielä jouluksi koteihin. Pupu on ollut tosi suosittu ja minunkin mielestäni yksi suloisimmista Mailegin leluista.
 Maanantai iltana meillä vietettiin äitien omaa pikkujoulua.  Herkkuja oli tosissaan monen moista, kun kaikki olivat leiponeet iltaa varten jotain tarjottavaa.  Oli mukava istua ja jutella ilman lapsosia, kun yleensä tapaamme tällä kokoonpanolla  aina päivisin lasten kanssa.  Toki mukana oli ihan pienimmät suloiset vauvat, pienimmäinen vasta kuuden viikon ikäinen. <3

4 kommenttia:

 1. Vitsit, mitä herkkuja! Ja noi kortit ovat todella kauniita.

  VastaaPoista
 2. Voi tätä sinun ihanaa ja kaunista blogia! Aina aivan odottaa koska tulee uusia kuvia huokailtavaksi ihastuksesta. <3 Ja nuo Mailegin puput on aivan mielettömän ihania! Oma luppakorvani (sinun kasvattisi hänkin) kaipaa aivan selvästi "pystykorvaista" enkelipupu kaverikseen... =)
  Hyvää joulua!
  -Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Niina, ihanasta kommentistasi tuli niin hyvä mieli. Hyvää joulua!

   Poista

Kiitos kommentistasi!