27. lokakuuta 2013

Lastenhuone

Eilisen siivoilujen  jälkeen otin tänne muutaman kuvan pienemmän pojan huoneesta.   Huomaa taas,  miten haasteellista iltaisin on saada otettua kuvia vähäisen valon takia...  Tässä huoneessa on kivasti lattiatilaa leikeille ja legot, sekä muut hahmot keräillään välillä sitten laatikoihin uusien touhujen alta.  Eilen koottiin ja purettiin junarataa moneen otteeseen, sekä rakennettiin pikkulegoja kyllästymiseen saakka- sopivaa sadepäivän hommaa.   Tässä kuitenkin nämä kuvat: Sängyn päällä on hylly,
johon olen ripustanut pojan vauvajuhlassa olleet vaatteet ja ensimmäisen soittorasian . 


 Maalattiin vanha Ikean hylly valkoisella maalilla tänne paremmin sopivaksi.


Hyllylle on päässyt myös ihan ensimmäinen vaneri askartelunikin, palkintokoroke autokilpailuihin. Lähempaa tarkastelua se ei kyllä kestä,  mutta poikien leikkeihin on kelvannut hyvin. ;)Nyt täytyy lähteä aamusalille hakemaan vähän energiaa päivään.  Illalla on tiedossa sisustuskutsut ja välillä käydään pyhäkoulussa.  Kiva päivä tulossa.  Hyvää sunnuntaita.
                                                                         Tanja


10 kommenttia:

 1. Niin kaunis huone!Meillä on tuo sama ikean hylly lastenhuoneessa,hioitko pintaa ennen maalausta?
  Voisin itsekkin maalata hyllyn jossain vaiheessa valkoiseksi,Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hioin hiukan ensin,että pinta menee rikki. Ensin maalasin otepohjalla yhden kerroksen ja sitten huonekalumaalilla muutaman kerroksen päälle. Hyvin on maali pysynyt, vaikka kolhuja leikkihuoneessa toki tuleekin. :)

   Poista
 2. Aivan ihana huone pienellä pojalla! Meillä on neljä poikaa, joten olen saanut olla sisustamassa poikien huoneita useampaankin kertaan ;) Esikoinen on 13-vuotias ja hänen huoneessaan tehtiin pieniä "uudistuksia" nyt syksyllä yläasteen alkaessa. Hänen lempivärinsä on vihreä, joten sitä on huoneessa yhä. Sen kanssa tuli nyt ripaus mustaa (josta en pidä, mutta joka sopii yllättävän hyvin hänen huoneeseensa). Sitten on kymppiveellä oma huoneensa, jossa pääväreinä ovat punainen, sininen ja vaaleansininen sekä tähdet. Pikkupojilla (4v ja 2v) on yhteinen melko iso huone, jonka värimaailmaan kuuluvat vaaleansininen, valkoinen, ruskea ja punainen. Tekemäsi palkintokoroke on hyvä keksintö! Tuo Mailegin puputalo on myös kiva. Meillä on hiirikaappi Mailegin hiirille, joka tosin kaipaisi päivitystä uuden kaapin muodossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapa nähdä mihin suuntaan ja värimaailmaan täällä mennään poikien kasvaessa. Isomman pojan huoneessa on nyt hiukan mustaa ja tummanruskeaa ja yllätyin kanssa miten kivasti ne sinne sopivat. Puputalo on ollut yllättävän kovassa käytössä, vaikka ensin ajattelin sen olevan vähän turha poikien leikkeihin. Siellä leikitään Chima-legoilla ja Mailegeilla sulassa sovussa. ;)

   Poista
 3. Niiiiin ihana ihana <3

  <3; Miisa

  VastaaPoista
 4. Kaunista ja vaaleaa.. Kotisi on kaunis aina lastenhuonetta myöten. Nautin vierailla blogissasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona kommentistasi. :) Mukava kuulla, että nautit!

   Poista
 5. aivan ihana huone, tosi lämpimän ja tunnelmallisen näkönen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!