22. lokakuuta 2013

Ensimmäiset...


Ensimmäiset joulutuotteet saapuivat kauppaan.  Samalla tuli kyllä jo vähän into laittaa valoja ja suunnitella talvisia askarteluja.  Tänä vuonna on ilmestynyt paljon ihania joulukirjoja ja niitä selaillessa innostuu tunnelmoimaan kuka tahansa.  Voi olla ihan hyvä  aloittaa touhotus aikaisin-on niin paljon kaikkia kivoja ideoita toteutettavana.

                                                      Mukavaa tiistaipäivää toivotellen,
                                                                            Tanja

2 kommenttia:

 1. Kauniita joulujuttuja.. :) Tykkään kovasti tuosta harmaan ja valkoisen yhdistelmästä.. sitä tänä jouluna meilläkin nähdään. :)
  Ensimmäiset jouluvalot meillä tänään ripustin paikoilleen ja samoin kaikkea kivaa jouluaskartelua aloittelen.. pakko vain aikaisin aloittaa kun ei muuten millään ehdi, kaiken tämän muun rempan ja touhun keskellä ;) Mutta mikä sen kivempaa kun puuhailla jotain kivaa pimeinä iltoina.. :)
  Mukavaa viikonloppua teille sinne.
  Kotisi ja blogisi on muuten tosi ihana, tykkään tyylistäsi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Harmaa ja valkoinen joulun väreinän on siitäkin kivat, että ei tule itselle niin nopeasti "väriähky"ja koristelun tosiaan voi aloittaa jo paljon ennen joulua. Milenkiinnolla seuraan nopeasti etenevää remonttianne, tykkään kovasti tyylistäsi myös. :) Oikein hyvää viikonloppua ja kiitos kommentistasi.

   Poista

Kiitos kommentistasi!