26. elokuuta 2013

Syyskesää... Täällä me ollaan huhkittu pensseleiden ja muiden työkalujen kanssa supervauhtia, kun vielä näin ihanat syyskesän säät saapuivat takaisin.  Kiva olla ulkona ja viimeistellä kesän projektia(pikku mökkiä), josta yritän muistaa napata muutamia kuviakin tänne lähiaikoina. Poikien mökkiin on tarkoitus etsiä kaukoputki yläkertaan... Vähän tuottaa hankaluuksia löytää sopivaa,  joka kestäisi pienten leikeissä ja miellyttäisi myös silmää.  (vinkkejä ottaisin mielelläni vastaan ) :)
 

Kuistille nostin ruukkuja jo odottelemaan syysasetelmia, mutta vielä kuitenkin on sen verran kesäinen fiilis, että nautiskellaan nyt vihreydestä loppuun saakka.  Pinterest on pullollaan ihania syyskoriste ideoita ja siksi olen vähän ehkä liiankin aikaisessa näissä ajatuksissa.  Lehtiä kyllä jo leijailee puista alas...
Viikonloppuna herkuteltiin Italialaisella Tortano-leivällä.  Leipä täytettiin vuohenjuustolla, salamilla, tomaateilla yms.  Tämä Leila Lindholmin kirja on pullollaan maukkaita ohjeita ja nimikin on ihan kohdilaan. ;) 
Mikä mukavampaa kuin viettää viikonloppua herkutellen ja keskustellen kynttilänvalossa.
Kaikki kokoontuneena saman pöydän ääreen.
 Tunnelmalliset illat <3


                                                      Aurinkoista viikkoa toivottaen,
                                                                          Tanja

4 kommenttia:

 1. Tuo kirja pitää laittaa hankintalistaan, niin houkuttelevan näköinen:) Ihania kuvia ja tunnelmia jälleen!

  VastaaPoista
 2. Tuommoinen leipä on kyllä niin hyvää, joskus itsekkin tehnyt sitä "espanjalaisin maustein"! Namskis! Leppoisat ruokailuhetket hyvässä seurassa on kyllä parhautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä teillä pimeässä ja lämpimässä illassa tämä maistuu varmasti vielä paremmalta!

   Poista

Kiitos kommentistasi!