7. elokuuta 2013

Ostoksilla ja vesipuistossa


Kiertelimme yhden päivän  ajan Miramar ostoskeskuksessa ostoksilla Fuengirolan kaupungin laidalla.
Kauppoja oli kahdessa eri kerroksessa.  Pääosin liikkeet olivat  samoja kuin täällä meilläkin,  mutta joitain vähemmän tuttujakin oli mukana.


Ihastuttavia näyteikkunoita. :) 

 Ihana idea oli tällainen ainoastaan lapsille suunnattu kampaamo.   Ei varmaan olisi ihan kannattavin liikeidea täällä meidän pienessä kaupungissa , mutta jo isommassa tällaisella olisi varmasti paikkansa.


 Zarassa täytyi käydä ihastelemassa ihania tekstiilejä ja kauniita klassisia sisustusesineitä.  Laukuissa ei ihan kauheasti tilaa ollut tuliaisia ajatellen, joten tyydyin muutamiin aterimiin, jotka eivät  vieneet paljon tilaa.
      Välillä täytyy tietysti saada hyvää kahvia ja herkkuja, jotta  jaksaa kierrellä kaupoissa.
 Esikoiselle löydettiin  Iron man-leluja ja pienemmälle suloisia Paavo pesusieni legoja.

 Kaikkein ikimuistoisin päivä taidettiin kuitenkin viettää Torremolinoksen vesipuistossa.
Viihtyisä ja hyvin suunniteltu puisto oli  ihan kaiken ikäisten mieleen, koska liukumäkiä löytyi tosi haastavaankin menoon. ;)   Ihan pienet lapset polskivat monissa  kivoissa lastenaltaissa.  Harmikseni en löytänyt niistä vaan montaakaan kuvaa kameraltani.


 Vesipuiston henkilökunta varmisti,  että jonot pysyivät järjestyksessä ja kaikki pääsivät vuorollaan laskemaan.  Näin kaikki toimi kyllä hienosti altaissa ja koko alueella.  Muutenkin koko puisto oli siisti ja pukutiloja myöten hyvin suunniteltu.

                  Nyt kuitenkin jo sitten lomailun jälkeen arkisimpiin puuhiin, kohti syksyä :) 

                                                                        Tanja

5 kommenttia:

 1. Ei voi olla totta!!! Viimeset kolme postausta on kaikki olleet ihan mun kotinurkilta!! Kiitos kun kuvasit ne niin kauniisti, hauska aina nähdä ihmisten lomakuvia omasta kotikaupungista kuinka eri tavalla kukin näkee ja kokeet eri asiat. Täytyykin ihan linkittää blogiin nää sun päivitykset kun moni kysellyt "miltä meidän kaupungissa näyttää".. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkäsin kyllä kovasti ja olin monesta asiasta positiivisesti yllättynyt. Nähtävää jäi vielä ,eli ehkä palaamme vielä joskus. :) Lämmintä syksyä sinne Espanjaan.

   Poista
  2. Ja seuraavalla reissullanne järkätään blogitreffit, edes pikaiset! =D

   Poista
 2. Tulin kirjoittamaan samasta asiasta kuin Marikin, mutta eihän tässä enään samaa tarvitse toistaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!