16. elokuuta 2013

Legoja

Huh,  perjantai ja kaikki viikon hoidettavat asiat tehty.  Isompi on leikkimässä kaverinsa luona ja me keksitään nuorimman kanssa tekemistä.  Päätettiin sitten leikkiä legoilla, ettei aika tulisi niin pitkäksi.    Mieheni vanhat legot ovat säilyneet niin hyvin tallessa ,että niistä on ollut pojille nyt iloa.   Melkein joka palikka tallessa ja kaikki omissa paketeissaan. 
                                                       Nostalginen poliisiasema.
           Pikku kerholaiselle saapui postista tänään mieluisa paketti.   Lekmeriltä tilaamamme eväspullo klik ja rasia klik vastasivat hyvin pikkuisen odotuksia.    Samalla löytyi isomman tuleviin synttäreihin kivat boxit, jotka sisältävät kuudelle kaikki tarvikkeet klik. Näistä boxeista oli myös tosi hyvä alennus.   Meidän eskarilaisen teematoive on siis tänä vuonna Star Wars. Perjantain siivoilujen jälkeen on mukava istua nauttimaan omenapiirakkaa ja kunnon mukillinen kahvia.  Omenaherkkuja ollaankin nautittu menneellä viikolla päivittäin.
                                                          Onni on ystävän omenapuut. <3
                                                 
                                                          Oikein hyvää viikonloppua kaikille,
                                                                            Tanja

2 kommenttia:

  1. Voi miten hieno asia, että isän legot ovat säilyneet lapsille noin hyväkuntoisina! Omia ja sisareni legoja on myös jonkun verran tallella mummulassa, jossa lapseni niillä leikkii. Kotona meillä on ihan uudet, koska mieheni on aika tarkka siinä, ettei kerätä vanhaa tavaraa "nurkkiimme" ja toisaalta hyvä näin, koska meillä monta antajaa, kaikki isovanhemmat ja isoisovanhemmat ovat vielä mukana elämässämme. :)

    Aurinkoista elokuun jatkoa!

    t. Born Grown

    VastaaPoista
  2. Nämä ova kyllä kovalla käytöllä taas muutaman kymmenen vuoden jälkeen. Omani ovat kyllä varmasti menneet puolet imuriin jo silloin minun ollessani lapsi. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!