6. elokuuta 2013

Alligaattoreita

Viimein lupaamiani  kuvia reissultamme. :)

Yhtenä päivänä suuntasimme Fuengirolassa siaitsevaan Bioparciin  alligaattorit ja krokotiilit mielessä.  Tänä kesänä ollaan saatu nähdä erilaisia eläimiä mielin määrin.  Nämä vähän pelottavankin näköiset eläimet kuitenkin kiinnostivat niin paljon, että päätettiin viettää jälleen aikaa eläinpuistossa.  Tämä puisto ei ollut suuren suuri, mutta todella kauniisti toteutettu ja siellä oli ihan viidakon tuntu. Illan tullen puistoon sytytettiin tunnelmavalot ja aukioloajat ovat puoleenyöhön saakka.  Eläinten touhujen seurailu on kyllä mukavaa, eikä siihen kyllästy aivan heti.


Vesiputouksia ja trooppisia kasveja oli siellä täällä. Eläinten häkitkin olivat tosi viihtyisän näköisiä.  Kaiken kaikkiaan kaunis ja upeasti toteutettu paikka.


 Päästiin myös vierailemaan maki-apinan häkissä ihan sisäpuolella,  ja tästä syystä nämä suloiset veitikat jäivät tarkasti mieleen.  Ollaan sittemmin etsitty tietoa niiden  elintavoista ja levinnäisyydestä,  sekä kaikesta muusta tähän eläimeen liittyvästä.  Onneksi on mistä tietoa etsiä pienille kiinnostujille.   ;)Muistojakin mukavalta matkalta täytyi tuoda kotiin.
Ne ovat tarkasti aseteltuina parhaille paikoille huoneessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!