16. heinäkuuta 2013

Kolmården
 Matka jatkui seuraavaksi Kolmårdeniin ja siellä viihdyimmekin kaksi peräkkäistä päivää.  Ensimmäinen päivä oli sateinen mutta lähdimme uhmaamaan säätä koko porukalla.  Se kyllä kannatti, koska eläimet olivat todella virkeitä ja liikkuivat paljon, eli näimme eläimiä läheltä ja saimme seurata niiden touhuja.  Kävimme Marine worldissa delfiini näytöksessäkin kumpanakin  päivänä. Delfiinit kun ovat erityis suosiossa meidän perheessä. :)


 Bamse maailman kiipeilytelineissä ja temppuradoissa lapset viihtyivät pitkään.


 Puistossa on myös safari ,joka kuljetaan köysiradalla vaunuissa. Niihin on mahdollista valita myös suomenkielinen selostus matkan ajaksi.  Kävimme safarillakin molempina päivinä,   ja oli kiva seurata miten eri tavalla eläimet käyttäytyivät sateella ja helteellä.

 Ulospääsyn yhteydessä on kauppa ,josta lapset valitsivat lempieläimet mukaan kotiin.  Toiselle tietenkin delfiini ja nuorimmainen valitsi eläinkunnan kuninkaan leijonan.Näkemistä ja kokemista jäi vielä monen matkan verran.  Ruotsi on helppo ja mukava maa lapsien kanssa kesämatkailuun.   Jos suunnittelee matkaa  Ruotsiin kannattaa käväistä visit Swedenin sivuilla sieltä löytyy matkakertomuksia ja vinkkejä yksityiskohtaisesti. 

                                                                     Lomaterveisin
                                                                           Tanja

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia blogissasi.
  Ihana lukea tekstejäsi.
  Kaunista kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Kaunista kesän jatkoa myös sinulle. :)

   Poista
 2. Aivan ihana tunnelma välittyy kuvien kautta! Meidän on myös tänä kesänä tarkoitus käydä Kolmårdenissa sekä Astrid Lingrenin maailmassa! Visit Swedenin kautta suunnittelemme matkaa. ;)

  Upea blogi Sinulla & Aurinkoista kesän jatkoa!

  t. Born Grown

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää matkaa teille! Me mietimme myös ,että ajamme Astrid Lingrenin maailmaan, mutta viihdyimme pidempään sitten kuitenkin eläintarhan alueella. Seuraavalla kerralaa katsellaan taas lisää.

   Oikein hyvää kesän jatkoa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!