30. toukokuuta 2013

Leikkitalo


 Hei kaikille.
Jo jokin aika sitten tehtiin tällainen talo vanerista lapsille leikkeihin.  Toteutus oli melko helppo ,kun siskoni oli aikaisemmin tehnyt vastaavan, ja lähetti piirustukset sitten meille. (kiitos <3)
Viimein sain aikaiseksi vähän maalailla taloa,   ja sitten kannettiin pupujen muuttokuorma taloon.
Pupuja ja niiden tavaroita on vuosien varrella kerääntynyt,   ja kiva saada niille oma paikkansa leikkiä, vaikka lähinnä eniten niitä järjestelevätkin poikien tyttö vieraat. ;)

 Kun kaikki tavarat olivat paikoillaan niin pian talossa asustivatkin jo ninjago legot, eli suhteellisen monikäyttöinen hökkeli kaiken kaikkiaan. ;D 

Kaikki värikkäät pienet legot  ja  kamalat örkit,  ovat säilytysrasioissa tai lipastoissa. (silloin kun on siistiä)   Näin poikienkin huoneet on saatu naamioitua vielä suhteellisen suloisiksi.
Lapset kyllä itsekkin tykkäävät nykyään kun esimerkiksi eri sarjojen legot löytyvät omista laatikoistaan.
                                                yövalona toimii viime jouluinen koriste.

                                            

                                                       Kaunista kesäpäivää kaikille.

                                                                          Tanja

18 kommenttia:

 1. Tuo leikkitalo on kyllä kiva. Osaisinkohan itsekin rakentaa sellaisen? Tekisi vaan vähän suuremman Barbeille :) Ennättäisitkö antamaan vähän lisää infoa tuon tekemisestä tänne taikka sitten mun meiliin kristallinhohtoa@gmail.com? Onko sulla tuohon ns. kaavoja vielä jäljellä? Lähinnä mietityttää nuo väliseinät eli miten ne on kiinni? Liimalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin yrittää laittaa sulle jotain ohjeita sähköpostiin, kunhan saan ne koneelleni. Varmasti osaat rakentaa, jos mekin osasimme. :)

   Poista
 2. Ihana talo, niiiin hieno! Me just puhuttiin ruokapöydässä että josko tehtäis nukkekoti ellelle itte ku ei mistään löydy kivaa mallia! :) tosi ihania kuvia taas! Mukavaa kesää teille! :) ja laita ihmeessä ohjetta tänne tosta talosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kesää sinullekin ja perheellesi. Katsotaan jos saisin ohjeen tännekin laitettua.

   Poista
 3. Iiihaana leikkitalo! Pitää pian tulla katsomaan <3

  VastaaPoista
 4. Hieno! Meidän tytöt niin tykkäis tuosta. Eihän haittaa jos vähän lainaan ideaasi..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todellakaan haittaa. :) Tsemppiä rakenteluun.

   Poista
 5. Onpa hieno! :) Ja ihania nuo kaikki kalusteet ja muut!

  VastaaPoista
 6. Voi että! En ole hetkeen ehtinyt selailemaan muiden blogeja, ja voih mitä ihania postauksia täällä olikaan!!! Tuo nukkekoti on aivan upea! Ja kaikki ihanat jutut siellä sisällä!

  VastaaPoista
 7. Moi, löysin juuri blogisi, aivan ihana :) Tämä maileg-pupu-talo on niiiin hieno, vau. Jos vaan saat jotenkin laitettua ton ohjeet niin olisi super-hienoa, voisin yrittää nikkaroida mun kaksosille joululahjaksi :) (jos kesäkuussa aloittaa niin voi olla valmis jouluna 2045 ;) ) Oikein Hyvää Kesää :)

  VastaaPoista
 8. Hei, joko ohjeita löytyisi jostain..? :)

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. Hei, Ja anteeksi nämä myöhemmin tulleet kommentit monesti unohtuvat tänne vastaamatta. Jos voit laittaa minulle sähköpostiosoitteen niin laitan noita mittoja sinne. Toki kannattaa sitten tarkistaaa,että ne ovat omiin tarkoituksiin sopivat. mm Barbeille tämä on hieman liian matala.

   Poista
  2. Hei, minua ainakin kiinnostaisi. Tytöllä on Mailegin pupuja ja kalusteita mutta koti puuttuu. Isi on ajatellut ruveta rakennushommiin mutta apu on tarpeen ;)
   Jos vain viitsit, niin minulle voi laittaa
   minnuliv@gmail.com
   Kiitos!

   Poista

Kiitos kommentistasi!