27. joulukuuta 2012

levolliset välipäivät


Välipäiviä vietämme kolmistaan lasten kanssa miehen ollessa jo työssä. Olemme   ulkoilleet   ja leikkineet  uusilla leluilla.  Pojat saivat lahjaksi pääosin legoja ja talviurheiluvälineitä.  Mutta myös pelikonsolin ja tänään mamma onkin antanut peliaikojen paukkua. ;) 

Söimme ensimmäisen juhlallisemman jouluruuan jo kotona  ja siitä nuo muutamat kuvat.  Seuraava juhlakattaus oli vanhempieni luona aatonaattona jolloin kokoonnuimme koko perhe syömään yhdessä. Lautasia siis katoimme 26 kappaletta. :)  Aattoiltana juhla -ateria katettiin mieheni vanhempien luokse,   joten ruokailtu tänä jouluna on ainakin runsaasti. ;)

                                                             


Uusin joulu perinteemme on vuokrata kylpytynnyri vanhempieni takapihalle.  Mukavaa saunoa ja kylpeä kauniissa maisemassa tähtitaivaan alla .  Parhaimmat ja syvällisimmät keskustelut eri sukupolvien välillä syntyvät ulkona kylvyssä. :)

Joulu on aina täynnä tunnetta ja erityisesti tänä jouluna olen miettinyt mitä haluan jakaa omalle perheelleni tulevaisuudessa .   Millaisia jouluperinteitä ja aisioita haluan vaalia. Mielestäni elämässä näkyy niin hyvin kylvämisen laki..  Sitä mitä kylvät saat niittää.. Suurin haaveeni on olla kylvämässä tasavertaisuutta,rakkautta ja aitoa lämpöä lapsilleni... Joskus se on helppoa ja toisinaan aika vaikeaa... Mutta on hyvä pysähtyä välillä miettimään..Mitä uutta elämään toivoo ja mitä olisi hyvä jättää pois.  Itse pystyy kaikkeen vaikuttamaan niin paljon...
                                      
                                                      Mukavia välipäiviä toivotellen...

                                                                          Tanja13 kommenttia:

 1. Ihania kuvia olet taas ottanut! Mukavaa vuodenvaihdetta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin sinne hyvää vuodenvaihdetta!

   Poista
 2. Vaikka itse pidän väreistä, täytyy myöntää, että valkoinen sisustus valkoisine koristeineen on kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Itsekkin ihastelen aina muiden hyvää värisilmää, vaikka tällä hetkellä meillä aika valkoista onkin.

   Poista
 3. Upeat kuvat jälleen kerran! <3

  Olisin muuten tilannut sinulta vaaleanpunaisen ristiäispupun, mutta en saanut lisättyä sitä koriin? Voitko ottaa yhteyttä minuun: j.vahakainu@gmail.com Kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Kommentoin nyt ekaa kertaa vaikka olen jo pitkään seurannut sinun blogiasi.Ihailen kauniita kuviasi ja aivan uskomattoman kaunista kotiasi.

  Terv:Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Niin kiva ssada kommentteja täällä kävijöiltä! :)

   Poista
 5. Aivan mielettömän kauniita kuvia! Oi, että. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!! :) Kommentit lämmittävät mieltä!

   Poista
 6. Löysin juuri ihastuttavan ja kauniin blogisi, mistähän tuota yläkuvan suklaatia saisi? Olen maistanut sitä joskus ja se on kyllä herkullista. Onko Sinulla sisustuskauppa, löytäisinköhän blogistasi sinne linkin? Olen itsekin valkoisen sisustuksen ystävä. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Tuisku! Suklaata saa stocmannilta, mutta jos oikein muistan niin vain ennen joulua.... Ehkä osoitteeasta www.lindt.com voisi löytyä jälleenmyynnistä lisää infoa. :)

  Kauppani on osoitteessa http://www.sisustuscharm.com/
  Myös blogin otsikon alta, oikealta yläkulmasta pääset kauppaan. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!