19. marraskuuta 2012

Possu-synttäritMeidän pikku herra siis täytti kolme.  Juhlat olivat pojan toiveen mukaan possu synttärit ja jokunen angry birdsikin koristeissa löytyi.  ;)  Koristelut oli helppo toteuttaa,  koska fanitus on tälle teemalle jatkunut jo niin pitkään, että rekvisiittaa löytyi omasta takaa tarpeiksi.    Päivä oli aamusta iltaan täynnä leikkiä, ystäviä,  lasten ääniä, herkkuja ja iloista hälinää.  Kiitos kaikille ihanille vieraille! 

10 kommenttia:

 1. Oiiii miten ihanat possu synttärit!!! Paljon onnea komealle kolmivuotiaalle!!!! <3
  Meilläkin on toivottu possukakkua ja possumuffineita en vaan tiedä riittääkö taidot!?? ;D tosi upeat possuleipomukset oli teillä!!! Wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Teilläkin on possut pop! Lisäpotkua pojat saivat siitä uudesta possupelistä intoonsa. Marsipaanitaidetta vain kehiin, sun taidot riittää kyllä. <3

   Poista
 2. Eikä miten söpöt synttärit! Poika on varmaan ollut tosi tyytyväinen synttäreihinsä :)

  VastaaPoista
 3. Vau ihan mahtavat synttärit! Ihana possukakku! :-)

  VastaaPoista
 4. kauniita. Itsellä tulee vaan jotenkin korvista ulos kun tuota AB-kamaa on joka paikassa. Meillä tasan yksi pehmo (joka pitää ääntä) eli se jo ahdistaa. Ehkä vanhuus tulee kun ahdistaa aina nuo ns. Top-lelut mitä valmistetaan halpamaissa

  VastaaPoista
 5. Tosi mahtavaa että jaksaa toteuttaa lasten kanssa ja ehdoilla heidän omia juhliaan! Kivoja kuvia. Onnittelut sankarille!

  VastaaPoista
 6. hienotpossujutut, jospa oisin kerinnyt olla muukaana :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!