7. lokakuuta 2012

Pienellä lomalla
Heippa!

Mukava ja rentouttava viikonloppuloma takana rakkaan ystävän kanssa kahdestaan.  Lomailtiin pohjanmaan lakeuksien keskellä, Alahärmän Powerparkissa.  Olemme perheen kanssa viettäneet täällä monet kerrat lomaa mm huvipuistossa, ratsastusvaelluksella, mökkeillen, asuntovaunuillen ja mikä tärkeintä Karting autoilla ajaen.  Ensi kesäksi on taas tulossa muutamia isompiakin uudistuksia mm vesipuisto ja isompi camping alue. Saunoimme ulkorakennuksessa yksityis saunassa ja vain yksinäinen krokotiili uiskenteli altaassa. :)
 Maisema hotellihuoneesta karting radalle,  josta vuosia sitten oma innostus harrastukseen lähti. Kolmekymppis lahjaksi sain oman autonkin, joka toivottavasti taas ensi kesänä kerää runsaasti kilometrejä ulkoradoilla.  Pienten lasten (lue:innokkaiden kuskien) kanssa radalla ei olla kauheasti vielä käyty...                    Oli mukava viettää rauhassa aikaa ja jutella syntyjä syviä.  Kiitos L <3 seurasta.
                                              Hyvää alkavaa viikkoa kaikille <3

                                                                          Tanja


3 kommenttia:

 1. Eikös tuo Powerpark ole jo kiinni? Sinne pitää kyllä ensi kesänä päästä! <3

  VastaaPoista
 2. Hei Naana. Huvipuisto on suljettu, mutta ainakin 5D elokuvateatteri, Karting center ja hotelli ovat ympäri vuoden auki. Härmä on kyllä parhaimmillaan kesällä! Suosittelen!

  VastaaPoista
 3. Mukavan näköisiä lomakuvia! :)

  miamatleena.blogspot.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!