17. syyskuuta 2012

SynttärikuviaTässä muutama kuva eilisiltä supersankari synttäreiltä.  Kiitos kaikille vieraille kun olitte mukana juhlimassa.    Tänään täällä ollaan kokoiltu legoja ja pelailtu pelejä, joita sankari sai lahjaksi.


10 kommenttia:

 1. Kommentoin nyt tännekin puolelle, vaikka FB:in tuli kanssa laitettua kakusta kommenttia. Mahtavat synttärit oot laittanut, sankari mahtoi olla tyytyväinen. :) Olis kanssa kiva päästä järkkäilemään poikamaisia synttäreitä vaihteeksi, mutta tyttöteemalla jatketaan (huomenna vuorossa kaverisynttärit), ja kivaahan sekin on. :) -H-

  VastaaPoista
 2. Kiitos H <3 Meidän täytyis tehdä vaihtarit joskus,olisi niin kiva päästä värkkäilemään jotain hempeää välillä. Teidän työillä on aina niin hienosti järjestetyt juhlat myös! Nautit niiden järjestämisestä varmasti. On kiva hypätä lasten maailmaan aina välillä :) Hyviä kaverisynttäreitä vielä sinne!

  VastaaPoista
 3. Oi kun kivan näköistä. Meillä on tulossa tulevana viikonloppuna pikkuneidin 3 v synttärit ja pitäisi ruveta kanssa jo miettimään tarjoiluja. Eilen leivoin jo kakkupohjan pakkaseen. Ajattelin kokeilla cake popseja, mutta hyvää ohjetta ei ole vielä tullut vastaan, tosin en ole kyllä vielä liiemmin etsinytkään. ehkä auttais asiaa jos vähän googlettais :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi joo ne popsit näyttää niin hyvälle, että täytyy joskus itsekkin kokeilla. Hyvää synttäri viikonloppua teille!

   Poista
 4. Wautsi mitkä teemasynttärit!
  Kiva ähdä tällaisia teemakutsuja poikien versiona kun itsellläni on vain tyttöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Lapset keksii niin hyvin noita teemoja, että kiva tällaisia on tehdä.

   Poista
 5. Vau mitkä synttärit ja mikä kakku! :-) Ihania herkkuja! Hienosti kaikki ilmapallot ja limsapullotkin samaa sävyä! :-) Lapset kyllä kivasti keksii noita teemoja ja niitä on hauska järjestääkin! :-) Tällähetkellä meidän 3 v tyttö toivoo helmikuulle poniteemaa, mutta mieli voi muuttua siihen mennessä vielä monta kertaa. ;-)

  VastaaPoista
 6. Ihana blogi sinulla :) eksyin tänne! Ihanalle näyttää Batman- synttärit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kun eksyit,tervetuloa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!