13. syyskuuta 2012

LeipuritLeipurin kaverit pääsivät "rapsimaan" kulhon pohjalta.
  Ollaan vietetty tänään keittiössä melkein koko päivä.  Muutama kakku leivottiin viikonloppuna vietettäviä synttäreitä varten, tehtiin keksejä ja leikittiin ravintolaa.


Eilen noukittiin kaverin omenapuusta omppuja , kun omat puut eivät vielä tuota satoa. Osan laitoin kuistille kulhoon, että voi leikkien lomassa käydä vähän maistamassa.
 Kauppaan saapui tällaisia lyhtyjä.  Laitoin sinne joku vuosi sitten ostamani party liten patteri kynttilän, kun vielä ei aina muista iltaisin käydä sytyttelemässä aitoja kynttilöitä.
Ollaan jo useampaan otteeseen etsitty porttia ja nyt kun kauppaan saapui näitä aitaelementtejä, väsättiin siitä heti portti. Toimii näinkin. :) Vielä kun marja-aroniat kasvaisivat vähän korkeutta...ehkä ensi kesänä niistä on jo kunnon aidaksi.

Lapset laittoivat "syötin" oravalle joka juoksentelee pihassa. Olisi niin kiva nähdä vähän lähempää vilkas kaveri. :)
Tänään oli taas niin kaunis päivä ,että postinkin tarkeni lukea ulkotuolissa. Hyvää torstain jatkoa!

                                                      <3 Tanja
4 kommenttia:

 1. Kyllä niin ihanaa tuo, et jaksaa lasten kanssa leipoa!! Musta ei vieläkään oo siihen! Hienoa!! =)

  -Elina-

  VastaaPoista
 2. Höpsis, kaikista on. :) Kunhan siivouspäivä on vasta se seuraava.;)

  VastaaPoista
 3. Onpahan sitten kaunista! Ja teidän pojat suloisia kavereita. :) Täällä kanssa valmisteltu synttäreitä, taiteellisena johtajana Emilia, minä vain toteutan. ;) Mukavaa synttäriviikonloppua teille(kin)!! :) -H-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä aletaan myös jo tietää mitä halutaan. Viime synttärit sitten valmistelinkin vielä hempeästi ja nautiskellen. Nyt on vähnän rajumpi meininki.;) Hyvää synttäriviikonloppua! Ja onnea Emilialle <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!