28. elokuuta 2012

SaarenmaaVihdoin sain kahlattua läpi reissumme kuvat.   Kuvia tuli otettua taas kerran paljon.   On aina niin nautinnollista palata kuvien kautta tunnelmaan,  mikä reissussa oli.  Saarenmaa vastasi hyvin odotuksiani tuulimyllyineen ja lampaineen.  Pieni kaunis ja viihtyisä paikka lomailla. 
  Lapset oli mielestäni otettu hyvin huomioon.    Lasten ruokalistat olivat monissa ravintoloissa kekseliäästi toteutettu ja monipuoliset.  Piirustusvälineitä tuotiin pöytiin lisäämään lasten viihtyvyyttä.

 Ruoka oli hyvää.   Joskus pikkuisille tuli vähän jo väsy, kun aikuiset vain jaksoivat jutella ja nautiskella.  Tuoleista tehtiin hyvä peti, ja ruokaliina toimitti peitteen virkaa. ;)
Kauniita puistoja...
Nähtävyyksiä ja rakennuksia...
Pieniä miehiä kylpytakeissaan..
 Paljon polskimista!  Hotellimme siaitsi  aivan meren rannassa kauniissa maisemissa.  Hotellin spassa hoidot olivat huomattavasti edullisempia kuin suomessa,  ja silti todella ylellisiä.  Ihana paikka rentoutua.. tuntui että kaikki oli otettu huomioon, ja sai vain nauttia . Lapsillle hotellilla oli kaksi erillistä isoa leikkipaikkaa, joissa pojat viihtyivät hyvin.  Hotellin sivuille pääset tästä.Matkan kruunasi rakkaiden ystäviemme hopeahääpäivä.  He uudistivat liittonsa upeassa hääjuhlassa, jossa ei kuivaa silmää taidettu nähdä... Onnea vielä rakkaat V<3 E. Näihin maisemiin palaamme kyllä varmasti vielä uudelleen!

                                                            Tanja

6 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat :) Ja kivaa kun oot laittanu kaupan auki, taisin huomata sen jo ennen edellistä postausta ;)

  VastaaPoista
 2. Voi tuota tunnelmaa noissa kuvissa! Ihanaa! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tunnelma kuvissa! <3 ja upea reissu varmasti takana.. Tuonne kun joskus pääsis itekki käymään.. :)
  Käyn joka kerta lukemassa sun postauksen, mutta en koskaan melkein muista jättää kommenttia..No kuitenkin, ihana blogi, suosikki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kun käväiset täällä lukemassa <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!