4. heinäkuuta 2012

Kesäloman aloitus                                                          Hei kaikille!
Täällä nautitaan kesästä.  Ollaan purkailtu ja taas pakkailtu laukkuja, lomailtu matkailuautolla ja leireilty. Vietetty kotona pitkiä aamuja kahvimukien ja lehtipinojen äärellä... Kerrankin on aikaa selailla vanhoja lukemattomia lehtiä.  Inspiroitua ja ihailla.


Tässä pieni reipas leiriläinen, joka vietti suurimman osan ajasta batman puvussa, ihan niinkuin isotkin pojat. :)  Leiripaikka on minulle lapsuudesta tuttu ja sijaisee kauniissa saaristossa.  Paikka tulvii ihania muistoja.  Leiri oli kesän ensimmäinen ja kaikella tavalla ihan huikea.  Lapsille oli järjestetty aikuisten parisuhde luentojen ajaksi omaa ohjelmaa ja leirillä oltiin perheinä.  Toivottavasti tämä perinne jatkuu jokavuotisena! :)
Kotirintamallakin jotain pientä uutta piristävää- Tällainen lautashylly ruokailuhuoneen seinälle.  Tähän voi asetella aina mieleisensä astiat.  Ja se sopii ruokailutilaa koristamaan hauskasti teeman mukaan.   


Eilen käväistiin vähän ostoksilla ystävän kanssa ja löysin kotiin tuomiseksi  poikien tämänhetkisen lempi seikkailijan kirjan. :)   Ihanaa kun lapset innostuvat näistä klassikoista uudelleen ja uudelleen.  

Huomenna on taas sitten retkipäivä,  eli seuraavaksi taas pakataan.
Aurinkoista viikkoa!

Tanja


1 kommentti:

  1. Hei, mistä olet löytänyt tuollaisen kauniin lautashyllyn? Minullekin löytyisi keittiöstä paikka tuollaiselle kaunistukselle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!