17. toukokuuta 2012

Pikkula


Täällä on vietetty sateista helatorstaita, melko lailla vaan sisällä.  Välillä ollaan vähän uskaltauduttu uloskin, mutta sade on kyllä ajanut pian takaisin.

 Päätin kuvailla muutamia yksityiskohtia sieltä pienimmästä huoneesta. :)  Tämä pikkula on se naisten valtakunta (kuten kuvista huomaa) ja miehille on onneksi omansa.  Kaikki tarpeelliset ja tarpeettomat pikkutavarat käden ulottuvilla.  Olen nyt jo vuosia käyttänyt noita Sensciencen tuotteita hiuksien hoidossa. Tuoksu on sopivan mieto mutta ihana,  ja laatu on ihan huippu.  Saa nähdä koska törmään johonkin tämän voittaneeseen tuoteperheeseen. Kaiken muun hyvän lisäksi pullojen ulkoasukin istuu neutraaliin ja hillittyyn makuun.


Hyvää viikonloppua kaikille, ja lämpimät tervetulotoivotukset uusille lukijoillle :) 

9 kommenttia:

 1. Täällähän sinä olet, ihan sattumalta löydyit, maailma on pieni:) Täällä etelässäkin satanut kohta vuorokauden yhtä soittoa. Kauniita kuvia. Ihanaa viikonloppua sinulle ja perheellesi<3

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja Kiva kun löysit tänne :) Hyvää viikonloppua myös teidän perheelle! <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos terveisistä blogissani, sulla se vasta ihana blogi onkaan. Mitä ihania sisustusjuttuja ja muita. Täytyypä lueskella tarkemmin nyt kun kotiuduttiin reissusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei vielä montaa postausta ole takana, mutta kivaa touhuahan tämä kyllä kieltämättä on. :)

   Poista
 4. Löytyipäs taas ihana uusi blogi! Heti piti liittyä lukijaksi :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan romanttisia ja valkoisia yksityiskohtia! Tuollainen naisten/naisen valtakunta saisi tulla meillekin...

  VastaaPoista
 6. Oi miten ihana blogi! Niin kaunista! Uusi lukija siis ilmoittautuu. :) Olen itse hiljattain aloittanut oman blogin ja tykkään. Tervetuloa vierailulle. :)Mukavaa kesää! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!