24. toukokuuta 2012

Päivä ulkona

Aurinko on paistanut ihan koko päivän ja vasta illalla myöhään maltoimme sisälle. Ihana nauttia näistä ensimmäisistä hellepäivistä.  Kantaa kaikki kesäkalusteet ja aurinkovarjot omille paikoilleen.Koirallekkin oma paikka ulos, että saa nauttia ulkona muun  porukan mukana. :)Lounaaksi keittoa ulkona,  päälle kahvia ja pähkinöitä. Kivaa sisustaa ulkonakin. Sateen  varalta hommattiin tilava puinen laatikko, johon saa sitten nostella enimmät tekstiilit suojaan.


Illalla miehen öljytessä terasseja, innostuin vielä istuttamaan muutaman kesäkukan.  Ja kohta pian  saadaan varmasti kaivaa varastosta  lapsille paljon odotettu uima-allaskin.
 Kesän iloja pienille ja suurille.


 Nauttikaa lämmöstä!
Tanja

8 kommenttia:

 1. Olen ensi kertaa blogissasi ja olen NIIIN ihastunut. Tämä on ihana paikka! :o) Niin kauniita kuvia ja kivoja juttuja! Tuo koiran oma paikkakin oli niin suloinen ja kaunis, vaikken itse suuresti koiraihminen olekkaan. Liityin heti lukijaksesi! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Ja tervetuloa! On kiva saada uusia lukijoita. :)

   Poista
 2. Hei! Onpa kauniita kalusteita ja kauniita kuvia. Mukava noissa puitteissa on aurinkoista päivää viettää.

  VastaaPoista
 3. näyttää niin kivalta että voitais tulla teille joku päivä paistattelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOO! Se olisi kivaa :) Nyt taas kannattaa tullakkin, kun saatiin terassi öljyttyä ja kannetaan kalusteet takaisin. :) Varmuuden vuoksi hyvä järjestää muutaman kerran koko touhu ;)

   Poista
 4. Olipa ihana löytö tämä sinun blogi :) Kiva kun kommenttien kautta löytää uusia tuttavuuksia! Jään varmasti seuraamaan blogiasi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!