29. toukokuuta 2012

Kesätouhuja

Kesä on alkanut ja fiilis on kuin heinäkuulla.   Viikonloppu vietettiin mökillä,  jossa lapset saivat uida ja kalastaa,  sekä mikä parhainta viettää aikaa serkkujen kanssa leikkien.  Meidän esikoinen oli oppinut heittämään virvelillä jo niin hienosti, että laitettiin ihan oikea uistin kiinni  siimaan.
Pienempi tyytyi vielä ihastelemaan ja ihmettelemään  serkkupoikien saamia haukia.  Ehkä jo heinäkuulla mekin heitellään. 
Mökillä meiniki on aina niin rentoa.  Ulkona oleillaan melkein aamusta iltaan.  Kahvia hörpitään vanhoista emalimukeista.Kotona ollaan kovasti pyöräilty.  Tänään käytiin pyörillä leikkipuistossa, rannalla ja tietenkin jäätelöllä. :)
 Iltaisin on vielä ihana mennä ulos nuuhkimaan tuomenkukintaa ja kastelemaan muita kukkia. 

Ennen pidin puutarhassa lähinna kivistä, mutta nykyään kyllä kukkaloisto kelpaisi minullekkin. :)
Minulla on aina tapana kesäisin jättää näitä  "työkaluja" puun oksille.  Kätevää niin kauan kun muistaa kätkönsä.  Iltaa istuttiin tänään rakkaiden ystävien kanssa.  Taas sai kokea sitä miten tärkeää on niin Ilossa kuin surussa, että on vierellä ihmisiä joiden kanssa jakaa tämä kaikki.  Taivaan Isän lahjaa kaikki ihanat ystävät <3Vielä kuva muutama vuosi sitten tekemästäni teltasta.  Ehkä innostumme pystyttämään sen taas kesäleikkeihin. :)Kesäistä toukokuun loppua!
Tanja


7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :)Ja voin vain kuvitella miten kaunis ja kotoisa teidän piha on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Osittain on jo tosi kiva tämä piha, mutta paaaaljon on vielä tekemättä... Pienin askelin,vähän kerrallaan nautiskellen ja suunnitellen :)

   Poista
 2. Tosi ihana postaus!! :) Tää sun blogi on niin ihana ja kuvia on kiva katsella!! :)

  Tuo teltta on ihan MIELETÖN! :)Ihan super hieno!! Juuri tuommoisen kun sais! Miten ootte tehny sen? Onko sulla "ohjetta" sen tekemiseen? :)

  Pakko kans tehä teltta itte neidille, mutta sitten kun on vähän isompi, nyt vielä ei teltassa kauheasti leikitä kun ikää 4kk :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :)

   Mä olen vähän huono noiden ohjeiden kanssa... ;D kangasta vaan lattialle ja sommittelemaan.... Ja ratkoja lähelle... Helpommalla pääsisi, kun opettelisi tekemään kaavoilla ja ohjeilla asioita... Mutta näinkin on pärjännyttähän asti ;)

   Ensi kesänä teilläkin jo sitten kovasti telttaillaan. :)

   Poista
  2. Mä en omista vielä edes ompelukonetta, mutta oon toivonu sitä kauan! :D Kattotaan josko saisin syksyllä synttärilahjaksi niin voin tehdä neidille ensi kesäksi teltan! :)

   Poista
 3. Voi Tanja ku ihanaa!! Tuli kyllä niin hyvälle mielelle! <3

  -Ellu-

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!