2. huhtikuuta 2012

Possujen kruunajaisia
Kiva kun on löytynyt vaihtelua meillä monta vuotta hittileluina olleille salama autoille.  Possut ovat suosionsa huipulla, ja kaikenlaisia leikkejä niiden kanssa ollaankin keksitty.  Välillä äiti aina tippuu vähän kelkasta, kun mielikuvitus saa otteen, mutta mukavaa on seurailla pienten touhuamista.  Eilen aamulla lapset huomasivat hirveän puutteen possu leikissään- kruunut puuttuivat. :)  Eikun askartelemaan, leikkaamaan ja värittämään. Nopeasti kruunut olivat valmiit,  niin possuille kuin leikkiöillekin. 
  
 

 Välillä possutkin joutuvat telkien taakse.
Äitiäkin on hemmoteltu, kun meidän neljävuotias on herättänyt äidin muutamana aamuna yllätykseen.  Ensin on ollut vuorossa esitys,  jonka jälkeen aamupalaa.  Kahvia ei keitä vielä ei, mutta kattaus koristelu on kohdillaan :)   Muniahan ei pöytään voi laittaa, ilman kunnon vahtia. :)Mikä tahansa teemaan sopiva on nyt in :)
  Loppuun vähän kunnon kevätulkoilua.  Toinen on tulossa kerhosta,  ja toinen kaupungilta mutta leikki se vei mennessään vaikka varusteet eivät olleetkaan ihan kohdillaan.  


Iloista alkuviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Ihanat kuninkaalliset possut:) Tuo lasten mielikuvitus on kyllä ihailtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että milelikuvitusta tarttuisi näistä lapsista vähän itsellekin lisää :)

   Poista
 2. Onpas mielenkiintoinen uusi blogi, ja kauniita kuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka. Ja samaa voi sanoa sinun blogistasi!

   Poista

Kiitos kommentistasi!