26. maaliskuuta 2012

Leikkejä

Kevät antaa odottaa itseään, ja pieni pettymys oli,  kun sunnuntaina heräsimme ja katsoimme ulos niin puut olivat ihan lumen peitossa.  Tänään taas aurinko paistaa ja mieli lentää jo kohden kevään juhlaa pääsiäistä.  Se tärkein - joulun kanssa. 
Puput odottavat pöydällä asetelmaan pääsyään.  Toivotaan, että ruoho jo pian kasvaisi.


Tänään askarreltiin tällainen kranssi talvisemman tilalle.  Jätettiin se kuitenkin vielä kuvun alle odottamaan.
  Sopivaa maalia ei oikein löytynyt niin me maalattiin tällä kerralla kynsilakalla.  Haju oli kova mutta kuivui nopeasti.  Täytyy mennä maali kauppaan ja hankkia jotain värikkäämpääkin samalla. :)Hyvin yksinkertaista, helppoa ja nopeaa.  En ole mikään askartelija mutta aina joskus innostun johonkin pieneen.  Lapset auttoivat vähän maalaamisessa ja ihan kiva siitä tuli.

Päivän suosituin leikki oli delfinaario esitys.  Uskomattoman hyvin lapsi muisti esityksen kulkua ja jopa delfinaariossa kuulemiaan juontoja viime kesältä. Pikkuveljen ja äidin tehtävä oli istua katsomossa aina ikkunanpesujen ja ulkoilujen välissä.  Ja kun delfiineillä intoa vain riitti niin oli löydettävä muitakin kiinostuneita. :)


Illan vieraille järjestetään varmasti lisänäytöksiä. Kun henkari oli näin päin, tiesimme delfinaarion olevan auki ja toisella puolella oleva teksti kertoi sen olevan suljettu :) Ihania leikkejä. 

Onneksi asianmukaiset delfiinin koulutus varusteetkin löytyivät kesävarastoista :)


Leikkisää viikkoa!

11 kommenttia:

 1. Tällaiset leikit on ihan parhaita!:) Ja ihanan kranssin olitte askarrelleet, täytyisi itsekin jo aloittaa pääsiäisaskartelut. Keväistä viikon jatkoa teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jään odottomaan mitä kaunista käsilläsi luot tällä kertaa :) Keväistä viikkoa teillekin <3

   Poista
 2. Ihana kranssi!!!!!
  WAUDE!

  -Elina

  VastaaPoista
 3. Olipas huippu leikki siellä! Katsomoon varmaan mahtuu kun ens kerralla tulee kylään :)

  Leila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aivan varmasti lempi täti mahtuu katsomoon :)

   Poista
 4. Heippa!Sun kommentista eksyin tänne ja totesin, että "Hei, mehän tunnetaan!" Tai no ainakin perhekerhossa on törmätty ;) Todella kaunis blogi sinulla ja klikkailenkin itseni lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Sini, Klikkailin itseni myös sinun blogisi lukijaksi tässä vähän aikaa sitte. Toki olen lueskellet sitä jo aikaisemmin mutta vasta tämän oman tekeleeni myötä opetellut käyttämään näitä bloggerin "työkaluja".

   Poista
 5. Ihana kranssi! <3
  Ja ihanat muksut, ihana äiti!
  Siunattua kevättä ja pääsiäisen aikaa.
  Toivottavasti pian nähdään!!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!