29. maaliskuuta 2012

Lastenhoito nurkkaus

Pieniä kuvia ja tunnelmia lastenhoito nurkkauksesta.  Osa jutuista ovat jo vauva ajoilta, ne ovat  täynnä tunnetta ja muistoja.Tärkeitä muistoja, lahjana saatu läheisiltä.  Söpöjä nalleja ja pupuja.


Pikkuisia nuttuja, muistuttamassa siitä miten pieniä nuo lapset olivatkaan vielä vähän aikaa sitten.  Haikeutta, ja samaan aikaan onnea siitä miten lapset kehittyvät ja kasvavat. 


Aika kuluu niin siivillä, ja on joskus mukava pysähtyä miettimään ja muistelemaan pikku vauva aikojakin.  Parasta ovat kyllä ne hellyyttävät koti videot, kun saa itkeä ja nauraa yhtä aikaa.  Lapsetkin haluavat aina katsoa niitä uudestaan ja uudestaan.Kehyksissä on tekstejä, joita saimme lahjaksi jo vauvakutsuilla, sekä kauniita onnittelukortteja  syntymän jälkeen.  
Pieniä tarpeellisia tarvikkeita. Pinoja pyyhkeitä ja torkkupeittoja.


Hyvää viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Voi mitä ihania pieniä muistoja!Nuo palmikkoneuleet ovat niin suloisia!

  VastaaPoista
 2. Neuleet ovat ihania ja meillä pojat niitä pitävät parhaiten syksyisin ja keväisin, kun ei muuta takkia tarvi. Sitä odotellessa :)

  VastaaPoista
 3. Ihana lukea näitä sun ajatuksia täällä. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 4. Hei, sinulla on kauniita suloisia kuvia, blogiasi on kiva lukea! Kysyisin mistä olet ostanut nuo kauniit valkoiset isot neliskanttiset valokuvakehykset? Ihanaa kevättä!

  yst.terv. Elisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa kivasta palauttesta! :) Kehykset ovat tiimari löytö vuosien takaa. Ihanaa kevättä sinnekkin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!